На Кременеччині діти долали пішки чимало кілометрів до школи

Організація регулярного безоплатного перевезення учнів та педагогічних працівників до місць навчання і додому є складовою частиною забезпечення реалізації прав громадян на здобуття загальної середньої освіти.

На даний час у Кременецькому районі з перевізниками різних форм власності укладені угоди на перевезення учнів, але в районі за межею пішохідної доступності перебувають і потребують підвезення ще близько десяти відсотків від загальної кількості учнів, які проживають у сільській місцевості.
При сприянні голови Тернопільської ОДА Степана Барни, залучивши кошти обласного бюджету, новенький шкільний автобус придбали для потреб Чугалівської сільської ради. Сьогодні транспортний засіб перевезли в район, наступного тижня будемо реєструвати – і наші дітлахи позбудуться необхідності за знаннями долати десятки кілометрів.  Принципова позиція керівництва Чугалівської сільської ради і особисто голови – Раїси Єрусалимець – відіграли не останню роль у цьому вартісному придбанні, – ділиться досягненням голова РДА Володимир Козубський.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення