Чи буде життя в Україні без аналогового телебачення?

Картинки по запросу без аналогового телебачення
Доньку Марія Петрівна з чоловіком виглядали ще зранку, хвилювались, адже після того, як переїхала Галя до Європи, до батьків навідується раз на рік, та й то не кожний. А до батьківської хати дісталася дівчина лише під вечір.


Та всі шляхи ведуть до рідної домівки, до батьківського столу, на якому вільного місця не знайдеш – все заставлено смаколиками.

– Мамо, я вже більше не можу, дуже вдячна, – відсторонилась від столу Галина. – А я вам подарунки привезла – хороші мобільні телефони, бо у вас вже занадто застарілі. Ними можна і фотографувати, і в Інтернет заходити, і навіть кіно дивитися.

– Як то так? – здивувалася Марія Петрівна. – Навіть кіно? А у нас така катавасія насувається: кажуть, що телебачення взагалі відключать. Як воно тоді буде, навіть не знаю. Ми з батьком вечорами тільки телевізором розважаємося. І сусіди наполохані – що ж воно буде?

– А ви бува нічого не плутаєте? Я, коли в аеропорту чекала, новини дивилася, дійсно, невдовзі планують відключити аналогове ефірне телебачення, – з сумнівом відповіла донька. – Але ж буде цифрове телебачення, таке саме у Європі.

– Та для чого воно нам потрібне на старості літ те цифрове, ми з батьком звикли до звичайного, і телевізор у нас старенький, простий та зручний для нас.

– Як для чого? Щоб більше задоволення отримувати від перегляду телепрограм. Адже цифра – це зовсім інша якість зображення, звуку, можливість керувати ефіром. Європа ж недарма вже давно відмовилася від застарілого аналогу. Мене дивує, що в Україні з цим забарилися. У нас, в Іспанії, люди вже й забули про аналог, країна почала перехід на цифру третьою в Європі, після Великобританії та Швеції, і у 2010 році повністю завершила.

– А різницю між застарілими технологіями й сучасними цифровими можу показати вам на прикладі фото, – продовжила дівчина. – Оці телефони, що я вам подарувала, діють і як фотоапарати.

– Просто чудово, – тільки й сказав батько, – такі чіткі картинки, кольори насичені.

– Бо ж цифрова якість, – підсумувала дівчина, – тому завтра будемо підключати вашого телевізора до цифрового телебачення. Також є сенс одразу підключити й Інтернет, адже ваші нові телефони налаштовані на роботу в мережі. Там стільки цікавої інформації, можна переглядати відео і з друзями спілкуватися на спеціальних сайтах.

Наступного дня гостя розбиралася, хто надає у Тернополі послуги цифрового телебачення та Інтернет. У Галини, що вже звикла за час проживання в Європі до якісного сервісу та повноцінного набору послуг, свої орієнтири у виборі. Надає перевагу знаному бренду, бажано національного рівня, з сучасним рівнем технологій та сервісу. Цінує додаткові можливості. Зупинилася на компанії «ВОЛЯ», яка є провідним загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером, надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD- й інтерактивне телебачення, високошвидкісний доступ до Інтернету. Наприкінці минулого року була визнана переможцем міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року – 2017» у номінації «Кращий провайдер цифрових розваг: ТБ та високошвидкісний Інтернет». До речі, це вже втретє компанія перемогла у цьому конкурсі.

Ось так дівчина поставила батьків перед фактом: усе вирішено, викликаю майстра для підключення. Замовити підключення можна на сайті: volia.com, у ЦСТ за адресою: вул. С. Крушельницької, 1 або зателефонувати до контакт-центру компанії: (050) 502-22-50, (093) 502-22-50, (068) 502-22-50.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення