Кременеччина отримає транш на соціально-економічний розвиток

Понад 58 мільйонів гривень отримає цьогоріч Тернопільська область на соціально-економічний розвиток окремих територій.
Кошти виділені Кабміном згідно розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Їх спрямують на розбудову й оновлення 67-тми об’єктів житлово-комунального господарства області, що давно потребують ремонту чи взагалі перебувають у критичному стані. З цих коштів 26 мільйонів гривень буде скеровано на добудову обласного державного архіву.
«Завдяки підтримці Президента України Петра Порошенка та Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, а також співпраці Тернопільської обласної державної адміністрації та народних депутатів, маємо хороший результат: у районах відновлюється й розбудовується соціальна інфраструктура, — зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. — Мені приємно констатувати, що сьогодні народні обранці від Тернопільщини — Тарас Юрик, Микола Люшняк, Роман Заставний, Ігор Побер, Олег Барна та народний депутат України Василь Амельченко — активно сприяють розвитку соціальної інфраструктури області. Наші земляки, які представляють інтереси громади Тернопільщини у Верховній Раді, займають активну громадську позицію щодо сприяння й допомоги в залученні коштів у розвиток нашого краю. Сотні об’єктів на Тернопільщині реалізовуються завдяки їхній спільній роботі. Плідна співпраця народних депутатів проводиться вже четвертий рік поспіль і, сподіваюся, у подальшому вона принесе ще більше результатів».
До слова, торік за рахунок субвенції з державного бюджету Тернопільщина отримала понад 111 млн. грн. на реалізацію проектів у сфері соціально-економічного розвитку. Ці кошти були спрямовані на фінансування 276 об’єктів, з яких повністю або частково вдалося реалізувати 192-а. Найбільше коштів освоїли Тернопільський, Заліщицький та Чортківський райони, а також обласний центр. Серед об'єднаних територіальних громад найкраще спрацювали у Коцюбинській, Мельнице-Подільській, Шумській, Теребовлянській та Підволочиській громадах.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення