Школяр із Кременця переміг у Всеукраїнському конкурсі есе

На початку січня Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та Career Hub у партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком оголосили конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток» для учнів 10-х класів закладів загальної середньої освіти в рамках проекту «Моя кар’єра в Україні».
Було запропоновано написати есе, в якому учні мали розповісти про професію своєї мрії та який внесок у розвиток країни планує зробити учасник конкурсу власною працею, повідомили в управлінні освіти і науки ТОДА.
Санду Марко, учень Кременецького ліцею ім. У.Самчука, висловивши свою мрію щодо професії, став переможцем відбіркового етапу і був запрошений на регіональну зустріч у Львові. Роботою учня керувала соціальний педагог ліцею Софіянчук Зіновія Микитівна.
На цьому етапі Марко в складі збірної команди виконував творче завдання у формі колажу. Вихованець ліцею знову став переможцем і взяв участь у Національному етапі конкурсу – конференції, яка відбулася у Києві.
Готуючись до заключного етапу, Марко підготував презентацію «Мої враження від зустрічі з кумиром», брав активну участь у роботі конференції і був відзначений дипломом переможця Всеукраїнського конкурсу есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток». Він – один із 6 серед переможців виступав на заключній конференції.
Всього участь у конкурсі взяли 1348 школярів зі всієї України.
Джерело: ternopiltravel.te.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення