Кременецькі вандали проти розвитку туризму?

У Кременці вандали вже вдруге понищили інформаційні стенди на одному з туристичних маршрутів. Від щита залишилися тільки два стовпчики і кілька дощок.
«Мені було боляче через те, що побачила… Сьогодні із студентами проходили маршрутом «Стежками древнього Кременця». Дуже важко було дивитись, що від інформаційного щита поряд із каменоломнями, який був встановлений в рамках реалізації проекту CHOICE «Перлини минулого – намисто майбутнього», залишилось лише 2 стовпчики і 4 дошки. Це вже другий випадок руйнування» – пише на своїй сторінці у Фейсбуку викладач Кременецької академії та активістка ГО «Еко-ліга Кременець» Оля Дух.
Також жінка зазначає, що можливо, не варто залучати з бюджету кошти на відновлення.
 – В людей одне бажання − руйнувати і критикувати. Чи, можливо, крім пошуку винних, є бажаючі відновити інформаційний стенд? – цікавиться Оля Дух.
Нагадаємо, що в рамках проекту CHOICE «Перлини минулого – намисто майбутнього» у Кременці також відновили та побудували огорожу старовинного єврейського «Бейт Альміну» (кладовище), розчистили древні катакомби («Підземне місто») та джерело корито – гідрологічна пам’ятка.
Джерело: Терен

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення