На трасі в напрямку Кременця вже почали капремонт 📹

В напрямку Кременця вже розпочали капітальний ремонт дороги. На Кременецькій трасі 11 квітня вже працювала фреза.
Ліквідацію ям гарячим асфальтобетоном розпочали на дорогах області завдяки сприятливій погоді. На трасах також вже працюють струменеві машини типу Мадпатчер, запевнили у Службі автодоріг в області. Робота кипить на державних дорогах у кожному районі, - повідомили в прес-службі Служби автодоріг в області. 
- На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області підрядні організації повинні завершити ліквідацію ямковості до 1 травня. Як вдалось нам дізнатись, на 1 кв метр ями з казни витрачають близько 350 грн. А скільки потягне ліквідація ям на всіх обласних трасах, дорожники вирахувати не можуть. 
Кажуть, сума входить у вартість експлуатаційного утримання. А це і латання ям, і обрізання дерев біля траси, і заміна знаків. І що точну цифру, скільки витратили, зможуть назвати в кінці року. Користувачі соцмереж називають латання ям викинутими на вітер грошима. Завжди краще зробити капітальний ремонт доріг, але якісно і з гарантією, - пише Наталія Хомишин. - Але через невідомі причини наразі мусимо задовольнятися ямковим ремонтом! 
Дорога в селі В. Березовиця в жахливому стані. Коли тут буде проведено хоч би ямковий ремонт? Звертається пані Наталія до Бучацького автодору: дорога до села Звенигород в жахливому стані. Жителі села не раз зверталися до влади з проханням поремонтувати дорогу. І ніякої реакції… 
«Вам не ями латати, а дороги наново робити!» - пише Igor Skarlash. Ями залатати потрібно обов’язково – стверджують у Службі автодоріг. Потрібно ліквідувати ямковість обов’язково, - запевняють у прес-службі Служби автодоріг. – Передусім, аби забезпечити безпечний проїзд автотранспорту. Окрім того, аби зберегти вже існуюче покриття. Доки латають ями на обласних дорогах, дорожники вже приступили до капремонту. 
Джерело: te.20minut.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення