Синоптики повідомили, яку погоду чекати після Пасхи

У перші дні після свят очікується сонячна та тепла погода.

Такий прогноз дали в Укргідрометцентрі, передає НАРОДНА ПРАВДА.
На заході країни варто очікувати середньої температури + 20°C, на півночі і в центрі – до +17°C, на півдні – від + 20°C і вище, а на сході температура зросте до +18°C градусів тепла.
Понеділок, 9 квітня, обіцяє бути теплим. По всій країні температура повітря в середньому зросте на 1-2 градуси. В окремих містах повітря прогріється до +22°C. Очікується сонячна погода, без опадів.
Вівторок, 10 квітня, повинен пройти так само, як понеділок. Ніяких опадів не прогнозується. Найвища температура буде на заході України – до +22°C, а найнижча – на сході: +15°C.
Середа, 11 квітня, порадує українців сонячною та теплою погодою. Найтепліше буде на заході та на півдні країни, холодніше – на сході.
Раніше повідомлялося, що на Великдень, 8 квітня, синоптики обіцяють  суху погоду, температура коливатиметься від 14 до 18 градусів. А жителям західних областей навіть обіцяють усі 20-22°.
Раніше стало відомо, скільки вихідних буде в українців в квітні. Так неробочими будуть 7, 8, 9 квітня – святкуємо Пасху, а в кінці місяця на українців чекає чотири вихідних поспіль – 28, 29, 30 квітня та 1 травня.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення