Кременець може стати філією кіностудії

Другим Голівудом Кременець не стане, а ось філією Одеської кіностудії абсолютно ймовірно. Така картинка з’явилася в мережах жартома, але підргунтя для того, щоб це стало реальністю, попри всі жарти, таки є - пише kremenets.city.
Зовсім нещодавно, під час зйомок фільму "Червоний. Без лінії фронту", у Кременці збиралися представники Тернопільської фільм комісії. Фільм знімали у двох містах на Тернопільщині Кременці та Бережанах. І як повідомив голова Тернопільської фільм комісії Леонід Бицюра, на сьогодні державою виділено чималі кошти для розвитку українського кіно. А саме у Кременці, на думку кінематографістів, є локація, де можна знімати фільми та серіали роками.
На території колишнього тютюнового заводу, що у народі називають «"табачка", пропонують створити філію Одеської кіностудії. Кажуть, що це місце є дуже вдалим для розміщення інфентаря, декорацій та кіношної техніки. Територія "табачки" огороджена і є достатня кількість потрібних приміщень для створення як повноцінних фільмів, так і серіалів.
Долучитися до цього процесу пропонують місцевим громадам. Потрібні ідеї та пропозиції.  
Допоки кременчани беруть участь лише в обговореннях під фото.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення