У Кременці обговорили перспективу відновлення військової частини

Перспективу відновлення військової частини в Кременці обговорив міський голова Олексій Ковальчук та голова Кременецької РДА Володимир Козубський під час зустрічі із заступником командувача військ оперативного командування «Захід» полковником Анатолієм Шевченко.
У перемовинах взяли участь також військовий комісар Кременецького ОМВК Юрій Фещенко та начальник Кременецького РВ ДСНС Георгій Галькевич.
У період існування військової частини навряд чи хтось міг подумати, що доведеться боронитися не від уявних ворогів, а реальних.
Сучасна ситуація в державі вимагає пильності. Представники районного приписного складу продемонстрували свою участь у забезпеченні життєдіяльності частин відмобілізування щодо територіальної оборони. Анатолій Шевченко відзначив активність в питаннях оборони районного та міського керівництва, позитивно оцінив намагання відновити діяльність військової частини в Кременці і проінспектував практичну можливість розміщення в Білокриниці загону територіальної оборони в кількості 500 чоловік.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення