Милуватися магноліями їдьте у Кременець

Магнолії, сакури, тюльпанове дерево та багато інших рослин скоро зацвітуть у Кременецькому ботанічному саду. Саме весняне цвітіння тут багате яскравими барвами.  Заплануйте поїздку в Кременець, аби помилуватися унікальною красою.

Як повідомили в Кременецькому ботанічному саду, цвітіння очікують з дня на день. - В залежності від погодніх умов, орієнтовно в другій декаді квітня - ранньовесняні магнолії. Кінець квітня- початок травня - пізньовесняні, повідомили працівники саду Добратися до Кременця можна автобусом з автовокзалу. 
Де розташований ботанічний сад, вам підкажуть місцеві мешканці. — Щодня з 8.30 до 17.30 на місці є екскурсоводи, які можуть провести екскурсію для різних вікових груп. Щодо екскурсій на вихідні потрібно домовлятися заздалегідь, — розповідає завідувач відділу квітниково-декоративних рослин Кременецького ботанічного саду Ольга Скакальська. 
— А загалом вхід в сад відкритий для всіх. Ми запрошуємо приходити і милуватися квітами, деревами, красиво-квітучими та декоративно-листяними видами. Тільки дуже просимо не нищити рослин і не красти їх. 
Джерело: te.20minut.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення