Мера Кременця хотіли кинути у сміттєвий бак?

Ще минулого тижня у стінах Кременецької міської ради почали ширитися плітки, що на засідання сесії Кременецької міської ради приїде Правий сектор, який кине міського голову О. Ковальчука у сміттєвий бак та примусить його написати заяву на звільнення.
З цього можна було б посміятися і забутися, як би не особливості сесії 26 квітня.
Уже з 8.00 год навпроти приміщення міськради патрулював наряд поліції в автомобілі, як виявилося він був не одиноким – у різні періоди можна було нарахувати одночасно чотири авто правоохоронців, два з яких стояли у «засідці» по вулиці Базарній. З часом прибув особисто начальник райвідділу, який заявив, що здійснює заходи відповідно до офіційного звернення про забезпечення громадського порядку на час проведення сесійного засідання. Просте запитання: які такі «залізні» аргументи навів міський голова, що три години його охороняли три-чотири наряди поліції?
На вході перед міською радою практично «ширінкою» вишикувалися представники міського осередку ВО «Свободи» В. Герасимович, О. Шушвар, В. Ковальчук, хоча більше це не стільки лице партії, як «намісники» депутата Верховної Ради М. Головка. Але про те, що це лінія усе-таки партійна, засвідчив приїзд знаного обласного «свободівця» В. Габора та депутата Тернопільської обласної ради від цієї ж політичної сили.
Але найогидніше інше. Фактично по рознарядці з бюджетних установ міста мали бути прислані працівники, які мали засвідчити свою «народну» любов до «народного» мера. З яких організацій саме були люди не запитував, але Кременецький краєзнавчий музей своїх відрядив. А враховуючи, що це були усе жінки, очевидно О. Ковальчук намагався сховатися від «кровожерливих» «правосекторівців» за тендітними плечима. Ну прямо як «зелені чоловічки» у Криму 2014 року.
Ось такий «цирк» протривав кілька годин, люди з коридорів розійшлися, депутати працювали далі, але про саму сесію зокрема пізніше.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення