В Кременці мати підбурила дочку на скоєння крадіжки

До Кременецького райвідділу поліції працівники Управління поліції охорони в Тернопільській області доставили 40-річну жительку с. Іванківці та її неповнолітню доньку, які намагались викрасти продукти харчування.

З’ясувалось, що охоронець магазину помітив, як жінка клала у сумки та до кишені продукти харчування. Зловмисниця разом із донькою були запрошені до адміністрації, де, перевіривши запис камер відеоспостереження, факт скоєння крадіжки підтвердився. Працівники супермаркету натиснули тривожну кнопку та за кілька хвилин на місце події прибув наряд реагування поліції охорони.
Жінка опору працівникам поліції не чинила, лише намагалася пояснити, що все заради дочки робила, заради неї і пішла на крадіжку. До викраденого набору продуктів харчування входила ковбаса, соки та продукти дитячого харчування на суму 386 гривень.
Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.185 КК України "Крадіжка", санкція якої передбачає накладення штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.
Розслідуються матеріали ще одного кримінального провадження, передбачене ч.2 ст.304 КК України "Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до десяти років. Слідство триває.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення