24 Березня у Кременці відбудеться промо від ТМ Дніпро-М

В рамках всеукраїнського промо в Вашому місті в цю суботу пройде захід торгової марки Дніпро-М. Приходьте в суботу та отримуйте можливість протестувати особисто інструменти Дніпро-М.
Тепер Ви можете перевірити якість до покупки! Попиляти бензопилою, поварити інвертором, розрізати метал болгаркою чи закрутити саморізи шуруповертом Дніпро-М -  https://dnipro-m.ua/ruchnoy-elektroinstrument/shurupovyortyi/ – все це та багато інших активностей очікують всіх відвідувачів.
Даний захід особливо корисний для тих, хто ніяк не вибере чи не наважиться придбати інструмент. Саме в суботу є шанс зробити вибір в справжніх робочих умовах. Тим паче кожному покупцю дарується чашка.
ТМ Дніпро-М на українському ринку вже більше 7-ми років. За цей час, продукцію бренда обрало понад 2 000 000 українців. В цьому році торгова марка активно проводить промо по всій країні, для того щоб познайомити українців з якістю власної продукції.
Дніпро-М спеціалізується на виготовленні інструментів для ремонту та будівництва, а саме:
садово-паркової техніки;
зварювального обладнання;
ручного електроінструменту;
ручного інструменту;
засобів захисту та витратних матеріалів.
Гордістю торгової марки є сервіси та обслуговування. Унікальні сервіси, такі як: заміна на час ремонту, швидкий ремонт та швидка доставка, роблять інструмент Дніпро-М дійсно вигідним придбанням.
Приходьте 24 березня за адресою: Вул. Дубенська, 72, м. Кременець  протестуйте інструмент, отримайте кваліфіковану консультацію та просто відпочиньте. 
Адреси проведення промо в інших містах дивіться тут: https://dnipro-m.ua/news/26/ 

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення