Дві жахливі аварії на Кременеччині 📹

Дві ДТП на Кременеччині. У одній зіткнулось 3 авто у іншій постраждало 4 людей

ДТП за участю трьох автівок трапилося у Кременці. Водії не могли порозумітися між собою, тож причину аварії довелося встановлювати через записи камер зовнішнього спостереження пише Терен.
«У м. Кременець на вул. Шевченка, навпроти Універмагу рухався автомобіль «Daewoo». Водій не переконавшись у тому, що його обганяє автомобіль «Peugeot» і не ввімкнувши лівого повороту, звертає на майданчик поблизу Універмагу. Водій «Peugeot» не переконався, що «Daewoo» повертає. У наслідок цього сталося зіткнення.  В результаті удару двох машин, «Peugeot» відкинуло і авто зіштовхнулося із «Honda», що був припаркований на майданчику. Факт ДТП зафіксували наші працівники та передали матеріали до суду» – повідомив начальник сектору реагування патрульної поліції №4 Кременецького РВ ГУНП в Тернопільскій області Олександр Гнатюк.
Друга ДТП сталася 13 лютого, на автодорозі Кременець – Почаїв біля с. Діброва, Кременецького району. Внаслідок аварії було травмовано 4 особи. Про це повідомляє Погляд з посиланням на начальника Кременецького РВ УДСНС Георгія Галькевича.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення