На Тернопільщину йде потепління

Підвищення температури повітря передбачають метеорологи упродовж тижня на Тернопільщині. Майже по всій території регіону встановиться плюсова температура повітря, подекуди можливі дощі та мокрий сніг.
Мінлива хмарність, плюсові температурні показники вдень та незначні заморозки вночі, опади у вигляді мокрого снігу та дощу, часом пориви вітру – такі погодні умови передбачають метеорологи на початку наступного тижня. За прогнозами Укргідрометеоцентру, регіон перебуватиме під впливом вологих атмосферних фронтів. Відтак ймовірність опадів залишатиметься високою пише Доба.
«Тернопільщина перебуватиме під впливом вологих атмосферних фронтів. Відтак по області очікуються досить мінливі погодні умови. Значних снігопадів не передбачається, але можливі невеликі дощі та мокрий сніг. Вдень температура повітря підвищуватиметься до п’яти градусів тепла, вночі можливі незначні заморозки. Такі коливання температурних показників призведуть до утворення ожеледиці», – повідомляє Укргідрометеоцентр.
За попередніми прогнозами метеорологів, погода другої декади лютого характеризуватиметься мінливістю та високою ймовірністю опадів у вигляді мокрого снігу та дощу.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення