На Кременеччині чоловік прийшов допомогти пенсіонерці, а натомість обікрав

До Кременецького відділу поліції звернулась мешканка районного центру. Жінка повідомила, що її знайомий викрав грошові кошти.

72-річна кременчанки проживає сама. Одного дня на її помешкання завітав невідомий, який запропонував свою допомогу по господарству. Старенька, нічого не запідозривши, повірила незнайомцю та погодилась - пише 0352.
Чоловік почав часто навідуватись до хати пенсіонерки, аби допомогти. Жінка платила за виконану роботу, як грошима так і продуктами. Одного разу зловмисник побачив сховок старенької та вирішив скористатись моментом.
Коли старенька відволіклась та непомітно поцупив заощадження. Через певний проміжок часу кременчанка помітила відсутність 1200 гривень. За допомогою звернулась до поліції.
Працівники поліції довели причетність до злочину помічника потерпілої. Як з’ясувалося підозрюваний вже має багате кримінальне минуле. Викрадені кошти витратив на власні потреби.
Йому інкримінують частину 2 статті 185 ККУ - крадіжка, за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк. Триває слідство.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення