У Кременці відбулося святкове феєричне дійство - підняття олімпійського прапора

Таким чином вирішили підтримати своїх земляків, що змагаються за медалі зимової Олімпіади.

Цьогоріч двадцять треті Зимові Олімпійські ігри проходять у Південній Кореї в місті Пхьончхан з 9 до 25 лютого. Спортсмени борються за перемогу у 15 видах спорту: санному спорті, біатлоні, лижних перегонах, лижному двоборстві, стрибках з трампліна, сноуборді, гірськолижному спорті, фігурному катанні, бобслеї, фрістайлі, ковзанярському спорті, шорт-треку, керлінгу, скелетоні та хокеї з шайбою.
Наші саночники Андрій Мандзій та Олександр Оболончик підтвердили свою участь в Олімпійських іграх під час етапу Кубка світу з санного спорту в Обергофі. На рахунку Андрія Мандзія та Олександра Оболончика це вже другі Олімпійські Ігри у спортивній кар'єрі. Олімпійський дебют наших земляків був на Олімпіаді у Сочі в 2014 році.
25-тирічний спортсмен Віктор Пасічник - єдиний представник України в лижному двоборстві, і - наш земляк, кременчанин. До цього раніше Віктор теж брав участь у Олімпіаді в Сочі.
Чому саме сьогодні ми вирішили провести олімпійське дійство у Кременці? Бо відбувся Чемпіонат України з санного спорту і великій групі юних спортсменів-саночників вручили заслужені нагороди у форматі цих змагань. А ще – подяки лижникам: обидва види спорту дійсно для мужніх і сміливих, тому заслуженими нагородами варто пишатися як спортсменам, так і їх рідним. Представники Федерації санного спорту України відзначали майстерність нашого кременчанина – Анатолія Малищика, директора санної траси: цього дня пан Анатолій відзначає свій день народження! Одразу стільки гарних спортивних дат!
Кременеччина – неперевершений край: талановитих людей, сміливих і – спортивних! Маємо ким пишатися і на кого рівнятися! І всі разом бажаємо землякам олімпійських перемог! Та щиро дякуємо рідним олімпійців – за підтримку і за витримку! Олімпійське золото у Кременці ще буде!
Фото Володимира Козубського.
Фото Володимира Козубського.Фото Володимира Козубського.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення