Кременецький зам-прокурора, через якого загинула людина, сяде у тюрму на 6 років

Колишнього заступника прокурора Кременецького району засудили до 6 років позбавлення волі. П'яний екс-прокурор 7 липня 2015 року на автомобілі "Пежо" зіткнувся із «ВАЗом». Водій 15 липня помер у лікарні. 

Нагадаємо, у липні 2015 року колишній працівник прокуратури, керуючи власним автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, допустив зіткнення із зустрічним автомобілем у м. Кременці. Внаслідок даної ДТП водій зустрічного транспортного засобу помер у лікарні. 
Прокуратура здійснила досудове розслідування і підтримала державне обвинуваченя у кримінальному провадженні за ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) стосовно колишнього заступника прокурора Кременецького району. 
Збаразький районний суд, погодившись із позицією прокурора, засудив винуватця ДТП до 6 років позбавлення волі із позбавленням права керувати транспортним засобом терміном на 3 роки. Також суд зобов’язав виплатити 550 тис. грн моральної шкоди дружині потерпілого та 60 тис. грн - братові загиблого. 
Джерело: te.20minut.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення