До Кременця знову їдуть екстрасенси

Знімальна група програми на СТБ “Слідство ведуть екстрасенси” невдовзі знову приїде до Кременця. Наразі шукають місцевих героїв – людей, які потребують допомоги екстрасенсів.
Звертатися можуть ті, хто шукає безслідно зниклих родичів і тих, хто загинув. Або якщо у будинку відбуваються паранормальні явища, життя руйнується невідомо з яких причин, хтось із близьких постійно хворіє, пише Кременець CITY
Нагадаємо, у травні 2016 року знімальна група “Слідство ведуть екстрасенси” уже навідувалися до Кременця, аби з’ясувати причини смерті 20-річного юнака Віталія Зайця, який вчився у Кременецькій педагогічній академії.
Поліція сказала, що причиною загибелі стало падіння, батьки ж у це не вірять і переконані, що його забили до смерті. У тому ж їх запевняли екстрасенси Яна Пасинкова та Лариса Гуцану, що приїхали разом з СТБ.
Кажуть, що юнак розплатився життям за те, що наставляв на правильний шлях дівчат легкої поведінки. Сам Віталій нібито давно мав намір стати священиком, а допомагати дівчатам вважав своїм покликання.
Запис програми можна подивитися тут.
Джерело: Реально

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення