Спортивний майданчик із штучним покриттям буде у Великих Млинівцях

Відкриття спортивних майданчиків та площадок в Кременецькому районі ставлять у пріоритетні плани в розвитку спорту на цей рік - пише kremenets.city.
Про це зазначає на своїй сторінці у Facebook начальник відділу у справах сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту РДА Василь Петрук.
Наразі було подано декілька варіантів, які на сьогоднішній день розглядають, як місце встановлення даних об`єктів в Кременецькому районі.
«Одним із мотивуючих факторів, де саме розміщуватимуть спортивні майданчики є долучення до реалізації та підтримки проекту місцевих громад чи сільських рад. Сільський голова Великомленівецької сільської ради Олександр Галевич відгукнувся на таку пропозицію одним із перших, - зазначає Василь Петрук. – І саме Великомлинівецька сільська рада протягом багатьох років не словом, а ділом підтримує спортсменів на місцях».
Також Василь Петрук повідомив, що у минулого року повністю реконструювали та відновили місцеве футбольне поле. На завершальній стадії будівництва знаходиться приміщення в якому розміщено роздягальні та інші зручності для спортсменів. Ці факти стали ключовими, аби надати підтримку із встановлення спортивних площадок зі штучним покриттям саме у с. Великі Млинівці.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення