Кременчанка покалічила себе, а потім кинулася під авто

Аби привернути до себе увагу хлопця, неповнолітня мешканка Кременецького району, нанесла собі травми спочатку битою пляшкою, а пізніше кинулася під колеса автомобіля.
Ушкодження у п’ятнадцятирічної дівчини не суттєві. Після надання меддопомоги її відпустили за місцем проживання.
За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника Збаразького відділення поліції Володимира Гарасиміва, потерпіла разом зі своїм сімнадцятирічним хлопцем відпочивали у її бабусі 11 листопада. Близько опівночі до юнака зателефонували друзі і покликали на природу. Пара викликала таксі та поїхала.
Там вони та ще двоє місцевих жителів розпивали спиртні напої – пиво та віскі. В якийсь момент між хлопцями виник конфлікт на ґрунті ревнощів. Товариш дівчини образився на подругу та подзвонив сестрі, аби та забрала його додому. Остання приїхала зі знайомою і вони почали з’ясосувати стосунки з винуватицею конфлікту, а потім ще й побили її. Далі сестра з коліжанкою поїхали. Юнак повертатися відмовився.
Неповнолітня намагалася помиритися з другом та всіляко привертала його увагу. Хлопець не реагував на неї і дівчина, розбивши пляшку з-під пива, нанесла склом собі поранення в область лівого передпліччя, пошкодивши при цьому вени. Після цього компанія вирішила йти додому. Дорогою дівчина й далі зверталася до товариша, але марно. Тоді закохана школярка кинулася під колеса автомобіля, який проїжджав повз них. На щастя, швидкість автівки була низькою і травми кременчанка отримала не значні.
На місце події викликали правоохоронців та бригаду екстреної медичної допомоги. У потерпілої забій тазу, передпліччя та пошкодження руки пляшкою.
Володимир Гарасимів каже, що події вони не вносили до єдиного реєстру досудових розслідувань, а вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності батьків неповнолітніх за ч.1 ст.184 КУпАП та двох повнолітніх осіб, які розпивали алкогольні напої із неповнолітніми за ст.180 КУпАП.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення