У Кременці зніматимуть продовження фільму «Червоний»

Незабаром у Кременці зніматимуть продовження фільму «Червоний. Без лінії фронту».

Про це розповіли у Кременецькому краєзнавчому музеї. Фільм знімає продюсерський центр «Інсайд Медія», за участю Тернопільської фільм комісії, Одеської кіностудії та при фінансовій підтримці Держкіно України.
Як розповів перший заступник міського голови Кременця Микола Майтвіюк, саме зараз у місті зі знімальною групою перебуває режисер Заза Буадзе. Шукають локації для зйомок, спілкуються з місцевими мешканцями, відвідали краєзнавчий музей та познайомилися з історією міста. Як сказав режисер, йому дуже сподобався Кременець, він уже відзначив для себе декілька будівель, які найімовірніше будуть задіяні у фільмі.
Також знімальна група просить у кременчан допомогти у зйомках фільму та надати інформацію, предмети побуту, костюми (одяг), фотографії, листівки, плакати міста та жителів періоду 1930-1945 роки. Бажаючі можуть звертатись до адміністрації нашого музею.
Нагадаємо, «Червоний» – український історичний фільм, однойменна екранізація роману Андрія Кокотюхи. Письменник став також сценаристом стрічки. Українська прем’єра відбулась 23 серпня 2017 року в київському Кінотеатрі «Оскар», з 24 серпня 2017 року – на День Незалежності України – стартував всеукраїнський широкий прокат фільму пише Терен.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення