ФК "Кременець-Академія" знову переміг у студлізі

ФК "Кременець-Академія" у 5-му турі чемпіонату України серед студентів на власному полі переміг чернівецькимй "Університет" – 3:1.
Перший тайм матчу завершився з мінімальної перевагою кременчан. Взяття воріт гостей сталося після затяжної атаки ФК "Кременець-Академія". Спершу суддя не призначив пенальті коли чернівчани збивали кременецького нападника Дмитра Галадея. Однак м’яча підхопив Олександр Понєдєльнік на якому теж гості порушили правила і цього разу пенальті вже було призначено. Арсен Кривобедрий розвів м’яча і ворота по різних кутах (1:0).
У другому тамі кременчани вийшли вперед після активних дій Дмитра Галадея. Він пройшов по флангу та зробив гостру передачу, після якої захисник "Університету" зрізав м’яча у власні ворота (2:0). Далі гості великими силами пішли вперед і зуміли один м’яч відіграти. Сталося це після помилки оборонця кременецької команди, який робив поперечну передачу і яку гості перехопили та довели справу до забитого голу (2:1). А наприкінці матчу господарі на контратаці збільшили перевагу до двох м’ячів. Гол на рахунку найактивнішого гравця ФК "Кременець-Академія" Дмитра Галадея (3:1).
ФК "Кременець-Академія" після чотирьох зіграних матчів має в активі 7 очок і лідирує в турнірній таблиці в конференції "Захід".
Наступний поєдинок кременчани проведуть у вівторок, 7 листопада. Того дня вони прийматимуть суперників з Університету фіскальної служби України з Ірпіня.
Джерело: sports.te.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення