Центр підтримки підприємництва відкриють в Кременці

Центри підтримки підприємництва – це можливість для утворення нових суб’єктів господарювання та для реалізації бізнес-ініціатив.

«Ми розпочинаємо працювати з Тернополя. Надалі такі центри ще будуть створені у Чорткові, Бережанах і в Кременці, що дозволить отримати консультативну допомогу для представників бізнесу в питаннях реалізації спільних інвестиційних проектів, залучення інвестицій, а також консультацій щодо можливостей бізнесу на території Тернопільської області», – повідомив Степан Барна.
Тернопільська область має добрий досвід співпраці з проектом польської допомоги для України, а саме з представниками Уряду Польщі, які активно долучаються до співпраці та підтримки українського бізнесу. Таким яскравим завершення року підприємництва на Тернопільщині, яким був проголошений 2017 рік, буде реалізація проекту створення центрів підтримки підприємництва. На цьому наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час відкриття першого Регіонального центру підтримки підприємництва в області пише За Збручем.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення