Браконьєри можуть уникнути відповідальності за вбивство?

В ніч з 18 на 19 жовтня під час планового рейду на Тернопільщині зловили браконьєрів. Сталося це на кордоні Збаразького, Кременецького та Зборівського районів.
- Рейдова група на горизонті побачила світло автомобільних фар, які рухалися польовими угіддями з Кременецького району в Зборівський. О першій годині ночі невідомі заїхали на територію Збаразького району, після чого, рейдовою групою було прийняте рішення про затримання даного транспортного засобу, - повідомили на сторінці Збаразької РО Українського Товариства Мисливства та Рибальства.

Після затримання члени рейдової групи попросили дозволити провести поверхневий огляд даного автомобіля, але чоловіки почали нервувати та навідріз відмовились від будь-яких пояснень та представлення документів. На місце було викликано слідчо-оперативну групу збаразького відділу поліції. Під час проведення слідчих дій було виявлено три тушки зайця русака та мисливську зброю.

- На запитання: де і як добули зайців, один із браконьєрів відповів, що вони полювали в той вечір на пернату дичину, після чого, їхавши додому, натрапили на одного зайця, якого зразу ж застрілили, пізніше другого і третього збили автомобілем, - йдеться в повідомленні.

24 жовтня браконьєри дали інші пояснення та стверджували, що не стріляли і взагалі непричетні до даного факту. Активісти вимагають покарання для порушників.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення