Header Ads

Вчителька математики з Кременця створює вражаючі їстівні букети

Кременчанка Ірина Борак-Тимощук виготовляє їстівні букети. І якщо у Тернополі ними уже мало кого можна здивувати, у Кременці вони саме починають користуватися неабиякою популярністю.
– Взагалі, я вчитель математики, але перебуваючи у декретній відпустці, знайшла собі захоплення, яке потім переросло у невеличкий підробіток, – розповіла Ірина. – Скажу по секрету, одного разу чоловік подарував на річницю весілля їстівний букет, який купив у Львові… Я з цікавості його розібрала аби подивитися на роботу інших флористів.
Ціни на таку смачну красу у Кременці від 150 грн. Фруктові і без алкоголю – плюс-мінус 300 грн. Замовляти необхідно за 2-3 дні до події, адже майстер може бути вже зайнятий іншими замовленнями.
Ціна також залежить від складових букету.
– Наприклад, клієнтка цікавиться букетом для чоловіка, і запитує, скільки вийде щось таке гарне навколо маленького віскі? Дивлячись, яку закуску хочете до віскі, до вартості продуктів ще плюс 150-200 грн. за пакувальні матеріали, роботу і ті всі допоміжні засоби, на яких та краса триматиметься у букеті. А якщо до дорогого алкоголю взяти сир з пліснявою, хорошу ковбаску, то і ціна гарна виходить.
Попри недешеву вартість, їстивні букети набувають популярності у Кременці і ті, хто хоч раз їх замовляв, класичних квітів уже не хочуть, каже Ірина.
– Зазвичай, люди хочуть, щоб виглядало дорого, а коштувало дешево, тому незвичним є те, як я вкладаюся в мінімальні суми, щоб не жахати і не відлякувати покупців, – розповідає флорист-метематик. – Мені дуже подобається створювати букетики, всі мої роботи авторські.
Чекають на клієнтів Ірини й Новорічно-Різдвяні сюрпризи. Готові новорічні прищепки для прикрашання букетів і композицій. Першу партію уже навіть купили.
А ще кременчанка каже, що пора оригінально дарувати мандаринки, а не в торбинці, натякаючи на цікаві несподіванки до свят, що наближаються.
 
...

Новини партнерів

Loading...
На платформі Blogger.