В Італії раптово померла заробітчанка з Почаєва

Тіло 52-річної Оксани з Італії мають пивезти з Італії у вівторок. Причини смерті наразі невідомі. 

Про трагедію повідомила Оксана Кулій, яка зараз також на заробітках в Італії. - Жінка приїхала на підміну до Італії в провінцію Верона, попрацювала 2 дні і померла, - розповіла Оксана Кулій. -  Причина смерті невідома. Жінка з Тернопільської області, звали Оксана. Їй було всьго лиш 52 роки, дома залишила стареньку матір і хворого сина. Знайшлися добрі люди, тобто Ритуальна служба, котра займається міжнародними перевезеннями. 
У вівторок жінку вже везуть на Україну. І крім неї ще 11 жінок - ось така доля заробітчанок. Оксаночко, спочивай з Богом на нашій рідні землі Україні! Смерть підтвердили в ритуальній службі, яка займається доправкою тіла жінки в Україну. - Виїдемо з Італії у вівторок, 5 вересня. Тіло маємо доправити до родичів до Почаєва, - каже директор "Ритуальна Служба Мілінських" Олег Мілінський. - Вартість доправки з виготовленням усіх необхідних документів  - 2800 євро. Родичі мають розрахуватися вже в Україні.  
У Міністерстві закордонних справ України з цього приводу поки що нічого не коментують. Вони зараз перевіряють інформацію жодо жінки. Відомо також, що на перевезення тіла жінки збирають кошти, проте реквізити редакції невідомі.  
Джерело: te.20minut.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення