Двоє кременчан отримали роботу

За ініціативи Кременецького районного центру зайнятості для безробітних кременчан відбувся День відкритих дверей товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім Бекерай».

Директор товариства Володимир Олексюк розповів, що підприємство «Торговий дім Бекерай» є одним із найбільших виробників хлібобулочної продукції на Кременеччині. ТОВ прагне бути найкращим не лише в Західному регіоні, а й в Україні. 
«На сучасному, високопродуктивному обладнанні із широким використанням прогресивної технології виробництва тут виготовляють понад 200 сортів хліба, булочок, пиріжків, кондитерських виробів, - повідомив керівник підприємства. - Нині на виробництві потрібні формувальник тіста, пекар, машиніст тістомісильних машин, різальник-пакувальник, водій автотранспортних засобів». 
Він ознайомив присутніх із умовами праці та ї оплати, вимогами роботодавця до працівників, провів співбесіди з тими, хто зацікавився пропозиціями роботи. У результаті проведення заходу двоє безробітних, після попереднього стажування на робочих місцях, будуть працевлаштовані.
Джерело: te.20minut.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення