На Кременеччині жінка через пройдисвітів втратила більше 2000 гривень

Майже не щодня на лінію «102» звертаються ошукані краяни. Всі вони потерпають від рук невідомих, які шахрайським способом дізнаються особисті дані власників рахунків. Як наслідок, відсутність наявних коштів.
Так, до Кременецького відділу поліції звернулась жителька села Великі Млинівці. Жінка повідомила, що потерпіла від рук пройдисвітів, в результаті чого втратила більше 2000 гривень.
Схема проста, але надзвичайно дієва для зловмисників. Потерпіла розмістила оголошення про продаж саджанців малини на сайті оголошень. Спершу до неї зателефонував покупець та дізнався номер банківського рахунку, аби перевести готівку.
Згодом пролунав ще один дзвінок, цього разу невідомий представився працівником фінансової установи. Чоловік повідомив, що через здій системи кошти на рахунок краянки не надійшли. Аферист дізнався всю конфіденційну інформацію, аби усуну нути несправність, а насправді, вчинити протиправне. Жінка зрозуміла, що її ошукали коли прийшло повідомлення про успішне зняття готівки.
За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 ККУ пише 0352.
Пам’ятайте, працівники фінансових установ не телефонують до своїх клієнтів, аби дізнатися персональні дані власників карткових рахунків.
Якщо ви потерпіли від рук пройдисвітів не зволікайте,  телефонуйте на лінію «102».

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення