Кременецьке оглядове колесо так і не дочекалося «КРАЩИХ ЧАСІВ»

Не пройшло і півроку після того, як директор Кременецько-Почаївського ДІАЗу Вадим Микулич заявляв, що наше оглядове колесо у нормальному стані.
Навіть у кращому, ніж таке саме у Залізному Порту. Посилався на експерта із Винниці. Або експерт був такий собі, або нам щось не договорюють. Бо на Херсонщині атракціон досі працює і збирає по 40 грн. за одне коло, а кременецьке… ну самі бачите. Дуже шкода…
Нагадаємо коментар пана Микулича, який він дав «Реально» у березні цього року:
– Під’їжджали до нас й бажаючі купити оглядове колесо. Це державне майно і ДІАЗ немає повноважень ним розпорядитися. Та й продати за безцінь, як металобрухт, також шкода. Як на мене, то нехай стоїть і чекає кращих часів. Можливо, підніметься економіка міста, і за співфінансування міської ради зможемо знову запустити атракціон в експлуатацію. В околиці, жоден районний центр немає такого колеса.
І, схоже, вже й Кременець немає. Кращих часів «чортове колесо» так і не дочекалося.
Фото Реально.
Фото Реально.
Нічого проти запуску в експлуатацію оглядового колеса не мали й у Кременецькій міській раді. Вартість ремонтних робіт оцінювали у 250 тис. грн.. Та ставили умову: поки територія міського парку культури та відпочинку не перейде у власність громади, долучатися до ремонту найбільшого у місті атракціону не будуть. А вже, мабуть, і не треба.
Олена ІЛИНИЧ Реально

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення