Українська діаспора за кордоном готується до святкування Дня незалежності України

Так, 19 серпня у Торонто українська діаспора Канади традиційно відсвяткує 26-у річницю Дня незалежності України. Для участі в розважальному шоу запрошені українські танцювальні колективи та музиканти, пройдуть різноманітні майстер-класи, а також відбудуться шахові турніри та вечірня дискотека під живу музику. Відомо, що під час святкування відбудеться ярмарок українських товарів та їжі, де усі охочі зможуть придбати маленький гостинчик у вигляді прикрас чи платівок з українською музикою.
 

19 серпня в Малайзії Ukrainian Cultural Association організовує серпневі святкування на честь Дня незалежності України та Дня прапора.
 

20 серпня у Парижі на CHAMPS de MARS з нагоди Дня незалежності України відбудеться міжнародний флешмоб «Українська єдність», до якого запрошують долучитися представників українських громад усього світу.


Байкери із США організували мега-мотопробіг, присвячений 26-ій річниці Незалежності України, за маршрутом: Філадельфія – Нью-Йорк – Лісабон – Мадрид – Барселона – Марсель – Монако – Венеція – Будапешт – Ужгород – Львів.]


23 серпня о 18.30 у ТЦ Terra city (Анталія) товариство “Української культури” Анталїї організовує музичне свято на честь Дня незалежності України. Українська діаспора Анталії підготували цікаву програму з новими номерами, замовили в найкращих українських майстринь національні костюми, і обіцяють свято самобутньої, неповторної рідної української культури!

Джерело: myheartwithukraine

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення