В Кременці BMW вилетів у кювет і перевернувся 📷

В місті Кременець водій «BMW» відправив на лікарняні ліжка двох своїх пасажирів.

В суботу о 3:40 год. до працівників поліції надійшло повідомлення фельдшера екстреної медичної допомоги про те, що в м. Кременець ДТП з травмованими.
 
 
Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що 31-річний керманич автомобіля «BMW», іноземної реєстрації, рухаючись по вул., О. Лятуринської в м. Кременець, не вибрав безпечної швидкості для руху, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та з'їхав у кювет, допустивши перекидання автомобіля - повідомили у відділі забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Тернопільській області.
В травматологічне відділення районної лікарні, а потім в Тернопільську обласну лікарню з закритою черепною-мозковою травмою, забоєм головного мозку, травмою хребта, доставлено та госпіталізовано 25-річного пасажира 
горе - автівки. До районної лікарні також доставили та госпіталізували ще одного, 23-річного пасажира, у нього: забійна рана лівої руки, спінальна травма шийного-грудного відділу хребта з пошкодження спинного мозку.
Водій та ще двоє пасажирів не постраждали. Усі вони жителі одного із сіл Шумського району.
У водія відібрано взірець крові на вміст алкоголю. Транспортний засіб доставлено на спеціальний майданчик Кременецького районного відділу поліції.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення