Вітання з нагоди Дня міста Кременця!

Дорогі кременчани та гості міста! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня міста Кременця! У 2017 році виповнюється 790 років з дня першої письмової згадки про Кременець у Галицько-Волинському літописі.
День міста — це свято всіх, для кого Кременець є своїм, кого доля звела з цим містом, навіть проїздом. Адже кожен, хто бував в нашому місті, любить його за душевність і особливу атмосферу, за привітних людей і старовинну історію, тихі вулички і мальовничі краєвиди.
За період своєї історії Кременцю та кременчанам судилося пройти через багато труднощів та випробувань. У нас були злети і падіння, радісні і трагічні сторінки в історії. Але найбільша гордість Кременця – це, звичайно, його мешканці. Саме завдяки вашим рукам творилася унікальна спадщина міста, його історія. Завдяки вашій наполегливості та самовідданості воно продовжує розвиватися: споруджуються нові будівлі, змінюються вулиці, створюється сучасна інфраструктура.
Ми любимо та пишаємося Кременцем, прагнемо для нього європейського майбутнього, хочемо робити його ще більш красивим та затишним. Вірю, що спільними зусиллями, ми досягнемо цієї мети.
У сьогоднішній святковий день від імені міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто дякую всім мешканцям Кременця, які небайдужі до долі рідного міста, та щиро бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Божого вам благословення та нових звершень. 
Нехай зростає та процвітає наше улюблене місто! Хай щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду.
Пишаймося своїм містом і своїми славними земляками! Шануймо свою історію!
Зі святом, вас, дорогі кременчани! З Днем народження, рідне місто Кременець!
З повагою, міський голова ОЛЕКСІЙ КОВАЛЬЧУК

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення