Чемпіонат ВНЗ України з більярду 2017 в Кременці

25  травня 2017р. в Більярдному  клубіцентра вільного часу „ПАНОРАМА”(м. Кременець, Тернопільська обл.) відкрився Чемпіонат ВНЗ Українисеред науково-педагогічних працівниківз більярду „Комбінована піраміда”.

Серед почесних гостей були: Петрук Василь Петрович, начальник відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Кременецької районної державної адміністрації та Ломакович Афанасій Миколайович, професор, ректор Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, який і відкрив змагання.
В змаганнях приймають участь викладачі 7 ВНЗ з5 міст України. На жаль ослабленою командою приїхала збірна Київського національного університету імені Тараса Шевченка (Чемпіон України 2016, безсумнівний лідер) та взагалі немає представників другої команди країни - Національного авіаційного університету. Також немає першої четвірки лідерів в особистому заліку, але трійка з вісімки, це також непогано. Номер 1 турніру Лящук Ростислав Петрович (якого на Кубку України -2017 не пустив на п'ядестал визнаний майстер Тарас Ключников) впевнено підтвердив реноме, вийшов в півфінал, також в півфіналі Безносюк Олександр Олексійович. Втурніріз’явився новий гарний більярдист Небожинський Віталій Михайлович з Рівненського державного гуманітарногоуніверситету, який в півфіналі буде боротися з лідером змагань, не тільки за вихід в фінал, а й за командну бронзу. Відкриттям чемпіонату став декан факультету Київського державного інституту декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука Добровольський Петро Павлович, який перемігши сильних спортсменів, став призером змагань, відчувається рука особистого тренера Нагорної Вікторії Олегівни, Заслуженого тренера України з більярдного спорту. Браво VICTORY!!!!
Завтра півфінали,  фінал, церемонія нагородження. Потім екскурсія на Замкову гору, Бону, святкова вечеря таконцерт студентів Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка.
А в суботувідвідування Почаївської лаври, Божої гори, Джерела святої Анни.
Заздріть. ті хто не приїхав…
26  травня 2017р. в Більярдному  клубі  центра вільного часу „ПАНОРАМА” (м. Кременець, Тернопільська обл.) завершився  Чемпіонат ВНЗ України серед науково-педагогічних працівників з більярду „Комбінована піраміда”.
Серед почесних гостей були: Стефанський Володимир Ананійович, Голова Кременецької районної ради, Петрук Василь Петрович, начальник відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Кременецької районної державної адміністрації та Сиротюк Микола Васильович, проректор з виховної роботи, Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія ім. Тараса Шевченка.
Відбулося нагородження переможців.
Чемпіоном став Лящук Ростислав Петрович (Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка), який в фіналі,  в контрі (всі партії закінчились 8-7, 7-8) переміг Безносюка Олександра Олексійовича (Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академіяім. Тараса Шевченка/Київський національний університет імені Тараса Шевченка). Бронзовими призерами стали Небожинський Віталій Михайлович з Рівненського державного гуманітарного університету та декан факультету Київського державного інституту декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука Добровольський Петро Павлович.
В командному заліку впевнено перемогли господарі-викладачі Кременецької обласної гуманітарно - педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, друге місце - лідери більярдного спорту в Україні серед ВНЗ - Київський національний університет імені Тараса Шевченка, третє місце -Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка.
Джерело: billiard.net.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення