Кременчан попереджають про небезпеку тероризму

З проханням будьти пильними, аби запобігти виникненню надзвичайних подій звернувлися до мешканців Кременеччини з відділу цивільного захисту населення.

Враховуючи напружену військово-політичну ситуацію в державі, закликаємо громадян бути пильними та уважними, щоб запобігти виникненню різного роду надзвичайних подій (у тому числі, пов’язаних з проявами тероризму та екстремізму).
Зокрема, у разі виявлення залишених без нагляду предметів чи речей (особливо в місцях масового скупчення людей), а також підозрілих осіб чи груп осіб, просимо вас негайно повідомити про це до Управління СБ України у Тернопільській області за телефоном гарячої лінії (0352) 52-90-00) або Кременецька міська рада (2-42-90)
У пригоді також можуть стати працівники Служби порятунку (тел. - 101) та Національної поліції (тел. - 102), які мають відповідні інструкції, як діяти в таких ситуаціях.
Заздалегідь вдячні усім небайдужим людям за виявлені пильність і громадську свідомість - пише начальник відділу цивільного захисту населення Ю.Я. ЛАНОВЕЦЬКИЙ

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення