Вбивць тернопільського таксиста засудили довічно

За вбивство тернопільського таксиста, тіло якого минулого року знайшли на кордоні Шумщини та Хмельниччини двоє чоловіків отримали найвищу міру покарання.

Про подробиці цього жахливого злочину ми повідомляли раніше:
Наразі стало відомо, що Шепетівський міськрайонний суд призначив довічне позбавлення волі з конфіскацією майна двом чоловікам, які зарізали таксиста з Тернополя. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.
У суді довели вину мешканців Тернопільської та Рівненської областей у вчиненні низки кримінальних правопорушень, в тому числі умисного вбивства.
У травні минулого року двоє раніше судимих за крадіжки, грабежі та розбої, безробітних, з метою заволодіння майном водія таксі, домовились вчинити розбійний напад на нього, поєднаний з вбивством, — йдеться у повідомленні.
Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння на автовокзалі міста Тернопіль, зловмисники запропонували водію автомобіля таксі відвезти їх у місто Шумськ Тернопільської області, на що чоловік погодився. Дорогою зловмисникі відібрали у нього усі цінні речі та з корисливих мотивів позбавили життя.
Джерело: inews.km.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення