На Кременеччині громадяни задекларували мільйон

Кременеччина: результати кампанії декларування доходів громадян.

Завершено цьогорічну кампанію декларування. Про її результати проінформував начальник Кременецької ОДПІ Ярослав Міщук. Ярослав Геннадійович підсумував, що у поточному році громадяни задекларували до сплати 1 млн 43,4 тис. грн податку на доходи фізичних осіб, тоді як торік 646,1 тис. грн. Декларації подано 464 громадянами або на 17 громадян більше, ніж у 2016 році. Найбільше декларацій подано за отриманими доходами від спадщини та дарування – 218; від продажу рухомого або нерухомого майна – 51.
Станом на 03.05.2017 року правом на отримання податкової знижки скористались 155 громадян. Серед них найбільш поширеним було подання декларацій, пов’язаних з витратами на навчання дітей у навчальних закладах. Загалом до повернення платникам нараховано 258,5 тис. грн. Натомість у 2016 році до відшкодування було подано 184 декларації на суму 223,5 тис. гривень.
Ярослав Геннадійович нагадав громадянам, що правом на податкову знижку вони можуть скористатися до кінця 2017 року. Для цього їм необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за місцем проживання, в якій потрібно зазначити суму річного оподатковуваного доходу та витрат, підстави для надання такої знижки, документальне підтвердження витрат.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення