Кременецькі ОСББ можуть отримати до 100 тис. гривень!

Кременецькою міською радою прийнята «Програма підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) у м. Кременець на 2017-2018 роки.

З метою підтримки створення й діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Кременецькою міською радою прийнята «Програма підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) у м. Кременець на 2017-2018 роки «Формування ефективного власника житла». 
Відтак, муніципалітет міста може надавати підтримку тим громадам (ОСББ), які самі ініціюють вирішення соціально-економічних та екологічних проблем. 

Фінансування здійснюється в межах 100 тис. грн. та у таких співвідношеннях: 

  • муніципалітет – 50% - 80%; 
  • громада (ОСББ), спонсори – 20% і більше; 
Допомогу в реалізації проектів може отримати кожна громада міста, яка є юридичною особою ОСББ та готовою витрачати сили для вирішення власних проблем, а також зробити фінансовий внесок і забезпечити подальше самостійне утримання проекту. 
Для того, щоб отримати підтримку муніципалітету, необхідно визначити основну проблему та звернутися з листом на ім’я міського голови й подати проектну заявку до Кременецької міської ради. 
Детальнішу інформацію можна отримати у заступника міського голови Шевчука Володимира (Кременецька міська рада, кабінет №2).

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення