На Шумщині чоловік вибив рушницею сусідці око

До реанімації Шумської центральної районної лікарні з вогнепальним пораненням госпіталізовано 37-річну жінку, яку під час конфлікту поранив із мисливської рушниці її нетверезий сусід.


Як повідомили в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, інцидент стався 14 травня в селі Сураж Шумського району. Потерпіла родом із Житомирщини, оселилася в Суражі близько двох років тому. Через певний час у неї та співмешканця виник конфлікт із 59-річним сусідом за межу, що тривав донині.
Незадовго до сутички обидві конфліктуючі сторони вживали алкоголь. Після тривалої сварки з словесними образами 59-річний чоловік пішов до своєї хати, звідки повернувся з мисливською рушницею і відкрив стрільбу з відстані 20 метрів. «Сусідка отримала поранення обличчя, шиї, грудей та рук, у неї вибите око. На даний час вона перебуває у реанімації», — повідомила заступник начальника Шумського відділення поліції Інна Могила. Підозрюваного затримано, йому інкримінують замах на вбивство.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення