Учні з Кременця увійшли в список переможців «Go Camps 2017»

Приємна новина потішила юних поліглотів та їх педагогів з Кременецької ЗОШ I-III ст. №3, які восени 2016 року вперше взяли участь у проекті «Go Camps 2017» і увійшли у список переможців!

Нагадуємо, що цей проект, ініційований Міністерством освіти і науки України у рамках співпраці з громадською організацією Go Global, спрямований на підтримку літніх проектів мовних таборів та допомогу навчальним закладам в їх організації. Протягом трьох тижнів табору діти зможуть взяти участь у реалізації цікавих ідей, поспілкуватися англійською з іноземним волонтером та відпочити.
Необхідною умовою участі у проекті було виконання креативного завдання «Запроси волонтера до своєї школи», у якому за допомогою 90-секундного відео потрібно було переконати організаторів проекту, що наша школа може бути учасником всеукраїнської команди-популяризаторів іноземних мов. Упевнені, що висвітлена у візитці тема «Sports and Health» про спортивні досягнення наших видатних земляків та учнів щколи є цікавою та оригінальною!

Джерело: ternopillive.com.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення