Чи потрібний в Кременці благоустрій такою ціною?

З настанням весни в Кременці відбувся ряд акцій з прибирання міста. Ми вже публікували кілька позитивних новин про акції та заходи з наведення чистоти в Кременці. Неймовірно приємно було розміщувати дані матеріали, однак як виявляється у діжці меду…

«Добровільно-примусові» заходи з прибирання міста до яких в наказовому порядку залучають учнів, студентів та працівників бюджетних установ викликають обурення у виконавців.
Хочу висловити своє обурення, прошу віднестись серйозно, бо вже реально немає меж. Нашу групу (як і багато інших) просто силою зігнали на прибирання. Я розумію багато повтікали і з ними обіцяють розбиратись.
Ми живемо у 21 столітті, але по факту як в колгосп зігнали. Фоткають. Дощ іде пофіг. Уже не говорю взагалі як можливо людину змусити прибирати за іншими людьми! Не йдіть наповоду вчителів, як би вони вас не шантажували. повідомила студентка КОГПА ім. Т. Шевченко
Додамо, що акції з прибирання це чудово, однак чи варто їх проводити у дощ? Чи потрібно відривати студентів від навчання, а працівників бюджетних установ від виконання їх безпосередніх обов’язків? Замість позитивних, добровільних акцій організовуються підпільні (на основі усних вказівок), позапланові заходи без урахування готовності виконавців до такого виду діяльності.
Вже не перший рік є така «хвороба» в чиновників та керівників установ Кременеччини – у весняній погоні за чистотою змушувати підлеглих виконувати ті чи інші роботи у супереч здоровому глузду. Відсутність уміння (чи бажання) адекватно організувати людські умови роботи, призводе до неприйняття загалом позитивних починань їх виконавцями. 
Скажіть! Як почуває себе студентка на підборах та з макіяжем, збираючи сміття на схилах Кременецьких гір під холодним дощем? Хто несе відповідальність за життя та здоров’я «вимушених волонтерів» якщо у 99% випадках жодного офіційного документу котрий регламентує їх діяльність немає? І зрештою виникає питання: як ці горе-організатори керують установами, навчальними закладами та зрештою самим містом, якщо не здатні нормально організувати звичайне прибирання?

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення