Після ДТП на Кременеччині дитина потрапила до реанімації

Жахлива аварія в Кременецькому районі “ВАЗ” зіткнувся із Chevrolet. Дитина у реанімації.

Син та батько потрапили до лікарні в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на Кременеччині в понеділок, 6 березня, близько 12:30. За словами начальника Кременецького слідчого відділу Максима Щура, у автопригоді на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече зіткнулися автомобілі “ВАЗ 2104″ та “Chevrolet”.
За попередніми даними, водій “Жигулі” не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. В цей момент там проїжджало “Chevrolet” і кермувальник, намагаючись уникнути удару, також виїхав на зустрічну. Проте вберегтися від зіткнення їм не вдалося. В результаті два транспортних засобів опинилися в кюветі.
На момент ДТП в іномарці перебувало, окрім водія, двоє пасажирів – батько та його дванадцятирічний син. Вони підсіли в авто, аби добратися до Кременця. З місця автопригоди до лікарні бригада швидкої забрала хлопчика та його тата. Стан чоловіка стабільний, а от дитина у реанімації в важкому стані.
Водіїв не госпіталізовували.
Відповідно до проведеної медекспертизи, кермувальник вітчизняного авто перебував у стані алкогольного сп’яніння. В його крові виявили 2,4 проміле алкоголю. Інший водій був тверезий.
Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.
Джерело: Галас

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення