В Кременці відкрили виставку творчих робіт мистецького жіночого гурту «Палітра»

03 березня 2017 р. у виставковій залі Кременецького краєзнавчого музею було відкрито виставку творчих робіт мистецького жіночого гурту «Палітра».

На виставці представлені нові роботи: Тетяни Балбус, Олександри Панфілової, Надії Волощук, Іванни Погонець, Богданни Гуменюк, Катерини Склярук, Світлани Ткачук, Наталії Волянюк, Олени Павлович, Юлії Трачук.
В полотнах мисткинь провідним стержнем виступає оспівування рідного краю. В експозиції представлено картини різних жанрів, – натюрморт, пейзаж, портрет, аплікація тощо, виконаних в техніках акварельного, акрилового та олійного живопису, гуаші, а також предмети побуту декоровані розписом, ляльки-мотанки, домовички.
Художні твори «Палітри» – ніжні, романтичні, барвисті та мелодійні, бо створені тендітними жіночими руками учасниць гурту. Картини учасниць гурту наповнені добром, світлом, теплом, весняною енергією. Кожна з учасниць гурту має свій стиль,  мотиви зображення, матеріали і техніки виконання.
Запрошуємо усіх поціновувачів мистецтва переглянути виставку художніх робіт гурту "Палітра", яка діятиме до 15 березня 2017 року
Для довідки:
Жіночий мистецький гурт «Палітра» створений у вересні 2003 року за ініціативи Тетяни Балбус. Учасниці гурту щороку представляють свої нові роботи у Кременецькому краєзнавчому музеї. Виставки гурту відбуваються також і в інших містах: Тернополі, Збаражі, Вишнівці, Дубно, Бережанах. Художниці постійно беруть участь у Міжнародних українсько-польських пленерах «Діалог двох культур» (з 2006 року), «Зустрічі в Кременці», у фестивалях народного мистецтва («Карпатський вернісаж», м. Івано-Франківськ), у Міжнародному фестивалі писанкарства «Етноеволюція» (с. Космач, Івано-Франківська обл.), у виставці-конкурсі на здобуття обласної премії ім. Ярослави Музики, в обласних, всеукраїнських і міжнародних виставках.
P70303-141636.jpg

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення