В районних спортивних змаганнях з футзалу цього року визначили найсильніших

Наймолодші спортсмени - учні загальноосвітніх навчальних закладів Кременецького району. Вони змагалися в рамках проведення всеукраїнських змагань з футзалу «Шкільної футзальної ліги України» сезону 2016-2017 років. Дані змагання проводились серед учасників вікової групи U-11 – це діти п`ятих класів, які народжені не раніше 1 січня 2005 року.
Фото Vasyl Petruk.
На фото учні Сапанівської школи. Це перші в історії Кременецького футзалу такі юні Чемпіони району з даного виду спорту. То ж запам`ятайте їхні прізвище, можливо це майбутні Чемпіони не тільки районних та юнацьких змагань... Адже в спорті, чим раніше діти розпочинають тренування – тим більш високих результатів зможуть досягнути, а пам`ятаючи народну мудрість, в якій написано: «Що посієш, то й пожнеш», то надіємось, що «посіяні» батьками та вчителями-тренерами любов до спорту взагалі та до футболу зокрема з часом принесе свої «плоди» в першу чергу для самих дітей, ставши для них хорошим засобом зміцнення здоров`я, а також допоможе їм по життю виробити вміння добиватися поставлених задач та цілей, адже спорт, як вид діяльності в першу чергу дисциплінує та привчає до робити над собою, тому що кожний спортсмен знає, що для досягнення бажаного результату (наприклад: перемоги) потрібно багато працювати (тренуватись!). А участь в різного виду футбольних змаганнях дає змогу тренеру перевірення сили, вміння та навички спортсменів станом на сьогоднішній день та внести необхідні корективи в тренувальний процес для того щоб рухатись далі до поставленої мети. Тому, беручи участь в змагань з раннього дитинства учасники будуть розуміти, що для того щоб вигравати в суперника в матчах та перемагати в турнірах потрібно регулярно та багато тренуватися. То ж переконаний, що прийде час і всі юні учасники проведених змагань ще один раз порадують перемогами своїх вболівальників.
Склад команди переможців (на фото): Догарєв Владислав – найкращий гравець та найкращий бомбардир турніру (на фото з ліва на право перший), Слюсаренко Даниїл (воротар), Заєць Володимир, Петручок Денис, Кравчук Святослав (грали футбол і дід також футболісти), Момотюк Іван, Полюлюк Сергій (вчитель фізичної культури, тренер – Чумакевич Олександр Васильович). Друге – Лідихівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, треті – Кременецький школа-інтернат.
4-6 місце посіли учні шкіл сіл Білокриниці, Гаїв та Плоского.
Всі призери змагань були нагороджені від відділу у справах сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту та відділу освіти Кременецької райдержадміністрації грамотами, медалями та кубками. Нагородження провели Слив`юк Анатолій Деомидович (методист районного відділу освіти) Чумакевич Олександр Васильович (вчитель фізичної культури Сапанівської школи).
Василь Петрук

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення