В поліції повідомили версії жахливої загибелі кременчанина

Мертвого кременчанина 1963 року народження виявила 19 лютого дружина. Жінка, зайшовши в господарське приміщення, наткнулася на тіло потерпілого. Той лежав у крові мертвий. Вона одразу зателефонувала на лінію "102". На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

За словами тимчасово виконуючого обов'язки начальника Кременецького відділу поліції Романа Стрижака, при поверхневому огляді тіла, слідчі виявили гематоми в області голови. Дружина загиблого повідомила, що уже тривалий час вони проживали окремо. Чоловік зловживав спиртними напоями і до нього неодноразово приходили товариші по "пляшці".
Тіло кременчанина направили на судово-медичну експертизу. Медики встановили, що чоловік помер внаслідок отриманих тілесних ушкоджень у вигляді поєднаної травми голови, грудей та черевної порожнини з ушкодженням внутрішніх органів. Одна з версій - травми нанесені тупим предметом.
Правоохоронці встановлюють осіб, з якими контактував загиблий та розшукують причетних до злочину людей.
Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 ККУ - умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб. Триває слідство.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення