На Шумщині винуватець смертельної ДТП порушує умови домашнього арешту

Винуватець ДТП, під час якої помер батько чотирьох дітей, розважається у більярдному клубі, замість того, щоб відбувати покарання.


Нещодавно Юрія Золотуна, який у стані алкогольного сп’яніння збив насмерть 51-річного батька чотирьох дітей, помітили в розважальному закладі міста Шумськ. У компанії трьох друзів чоловік випивав міцні напої та демонстрував вокальні навички у караоке, повідомляє “Нова”.
У час, коли підозрюваний розважався, він мав перебувати під домашнім арештом, який йому призначив суд.
— У грудні Шумський районний суд виніс Золотуну вирок — 7 років за ґратами, на Водохреща він саме подав заяву на апеляцію і, мабуть, так святкував, що й забув про годину і до ночі «під шафе» весело горлопанив у караоке, — розповідає зять загиблого Максим Якимчук. — Золотун абсолютно не зважає на серйозність ситуації — нехтує накладеними судом зобов’язаннями щодо міри запобіжного заходу. Упродовж року після аварії шумчани часто бачили Золотуна посеред ночі на автівці й повідомляли нам, ми ж просили правоохоронців посилити контроль, адже суд не вилучив у нього водійських прав, а враховуючи його залежність від чарки, це може призвести до чергової трагедії.
Джерело: ternopil.te.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення