Закінчився традиційний Передноворічний турнір з футзалу (Відео)

Завершився ще один спортивний день в Кременецькому районі і ми перегортаємо ще одну сторінку в історії такого популярного в нас різновиду футболу, як футзал.

Ну і вже традиційно, протягом багатьох років, календарний рік в футболі нашого району «закриває» Передноворічний турнір з футзалу, який всі ми так довго чекали, адже саме він вже вкотре радує своїх прихильників незабутніми ігровими моментами та чудовою грою команд.
От і в цьому році, всі змогли побачити гру гравців та команди не тільки з нашого району, а й з інших районів та областей, і саме «нові» гравці та команди своєю грою принесли в турнір інтригу та новизну, адже ще вчора всі ми і не могли б подумати, що ФК «Колос» з с. Гаї зіграє в фіналі проти багаторазового переможця даного турніру, найсильнішої футзальної команди нашого району багатьох років - ФК «Буревісник-1».

Звичайно, кожен тренер-представник-організатор (в нас більшості одна людина поєднує ці всі напрямки роботи) хоче щоб його команда мала найбільш сильний підбір виконавців для здобуття перемог в матчах та старається по можливості максимально залучити до своєї команди найкращих гравців. Цього року в турнірі багато команд також здивували нас своїм складом. Та напевне, найбільше всіх здивувала команда з Гаїв, оскільки мало хто знав, що Семенчук Олександр (представник та організатор команди) «підсилився» футболістами з Рівненщини, які привели «Колос» до фіналу та показали чудову гру і до завершальної секунди фінального матчу тримали в напрузі команду суперника, замінивши в другому таймі свого воротаря на польового гравця та почали повним складом атакувати ворота «Буревісника», але команда з академії вистояла та завершила матч з переможним для себе рахунком (3:0), повернувши звання «Переможці турніру» в свій навчальний заклад (минулого року в турнірі перемогла команда з м. Радивилів), а ФК «Колос» в перше в історії свого футбольного клубу став срібним призером Традиційного Передноворічного турніру з футзалу.
Третє місце в турнірі в грі проти ФК «Буревісник-2» виборов Футбольний Клуб «Вісла», який виступав в такому складі: Мороз Андрій (воротар, Шумськ), Бортнірчук Ігор, Богданов Віталій (ФК «Тернопіль») Фірман Андрій, Шпікула Ярослав (грає за ФК в Німеччині), Мороз Назар (м. Тернопіль), Клак Роман, Клак Олексій (ФК «Сталь»).
Щодо «якості» складів команд, то не потрібно забувати й про відповідний рівень підготовки гравців ФК «Буревісник1», в якому гравці маючи хорошу футбольну школу, продовжили займатися футболом з першого курсу навчання в академії та дуже добре зіграні між собою, маючи неабиякі досягнення та досвід гри в футболі протягом останніх декількох років. Так, наприклад, Пікуль Костянтин протягом цього року в футбольному сезоні виступав за ФК «Нива» (Тернопіль) та за підсумками 2016 року визнаний кращим захисником даної команди, а формуванням команди "Буревісник" протягом багатьох років займається її тренер - Антонюк Анатолій Трохимович.
Саме підбір гравців та команд високого рівня є своєрідною «фішкою» традиційного Передноворічного турніру з футзалу, який в свій час дав розвиток футзалу на Кременеччині в загальному, а зараз допомагає піднімати футзал в нашому районі на новий, більш високий рівень.
То ж надіюсь, що даний турнір ще багато років буде нас радувати красивою грою, новими учасниками та чекаємо перемог наших районних команд.
Команди призери отримали кубки та грамоти, а кращих гравців було відзначено в наступних номінаціях:
- найкращий гравець - Дацюк Роман (ФК «Колос»);
- найкращий захисник - Понєдєльнік Андрій (ФК «Буревісник-2»);
- найкращий бомбардир – Слоневський Боглан (ФК «Буревісник-1»);
- наймолодший гравець – Пилиповець Тарас;
- найкращий воротар – Механів Максим.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення