ІІІ Відкритий Чемпіонат Кременецького району з волейболу

На завершальному етапі знаходиться ІІІ Відкритий Чемпіонат Кременецького району з волейболу і вже 24-25 грудня можна буде остаточно підвести підсумки спортивного року з цього чудового виду спорту.

Нагадаю, що протягом листопада – грудня 2016 року проходять змагання з волейболу в рамках районного чемпіонату, в якому бере участь 9 команд з нашого району. Команди було розподілено по двох групах («Почаївська» та «Кременецька»), які «боролися» між собою за перше та друге місця, адже команди, що зайняли їх в своїй групі, вибороли право грати в «Великому фіналі», в якому й буде визначено Чемпіона та призерів Третього Відкритого Чемпіонату Кременецького району з волейболу сезону 2016 року. 25 грудня в спортивному залі Кременецької ЗОШ №4 відбудеться «Великий фінал» в якому приймуть участь: ВК "Буревісник-Академія", ВК "Колос" (с. Горинка), ВК "Почаїв", ВК "Колос" (с. Лопушне). А команди, які не зайняли в «Кременецькій» та «Почаївській» групах 1 або 2 місце ( ВК "Іква" (с. Крутнів), СК "Лідихів", ВК "Колос" (с. Будки), Кременецький професійний ліцей, ВК "Колос" (с. Кімната) ) 24 грудня в вище названому спортивному залі приймуть участь в «Малому фіналі», де також за круговою системою буде визначено свого переможця.
Початок змагань о 10:00 годині.
Також в суботу та неділю відбудуться: Традиційний Передноворічний турнір з футзалу (в спортивному залі Кременецької ОГПА) та Новорічний турнір з настільного тенісу ( СК «ДЕМОС»). Так, що самі бачите, вихідні дні насичені спортивними подіями, та кожен може вибрати собі вид спорту до душі та стати свідком цікавих спортивних заходів на Кременеччині.
Джерело: Василь Петрук

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення