Серед загиблих поліцейських на Київщині вихідець з Кременця. Відео з місця трагедії

В ніч на 4 грудня у селі Княжичі на Київщині у перестрілці загинули п’ятеро правоохоронців. Серед загиблих виходець з Кременця.

Відео з місця трагедії:


Віталій народився у селі Іква Кременецького району. Як і батько та рідний брат обрав професію правоохоронця. Після закінчення вищого навчального закладу залишився працювати в Києві. Успішно пройшов усі атестаційні процеси, вишкіл та очолив відділ управління Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) Головного управління Нацполіції Києва - повідомляє 0352
За словами радника МВС Антона Геращенка, працівники карного розшуку міста отримали оперативну інформацію про пограбування, яке планувала здійснити небезпечна банда грабіжників. Правоохоронці зробили засідку на злочинців. У село виїхали спецпризначенці КОРД, а також в одному з будинків розмістилися поліцейські розвідники, які мали слідкувати за ситуацією та дати сигнал на затримання грабіжників - повідомляє 24 Канал.
При цьому в одному з будинків спрацювала сигналізація, і на виклик виїхали працівники ДСО. Вони прийняли поліцейських розвідників за злочинців, і вирішили затримати. В ситуацію втрутилися спецпризначенці з КОРД. У результаті трапилася стрілянина, яка забрала життя п’яти людей.
У Нацполіції уточнили, що чотирьох загиблих розстріляли у маркованій машині Управління поліції охорони.

МВС опублікувало імена загиблих. 

Серед них: начальник відділу управління КОРД ГУ Нацполіції в м. Києві майор поліції Віталій Валецький, оперуповноважений управління оперативної служби ГУ Нацполіції в м. Києві старший лейтенант поліції Юліан Рудько, оперуповноважений управління оперативної служби ГУ Нацполіції в м. Києві лейтенант поліції Олександр Маніца, молодший інспектор Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони старший сержант поліції Євген Куртєв, молодший інспектор Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони старший сержант поліції Сергій Орлов.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення