Владу Кременеччини закликають виділити кошти на перевезення пільговиків

Обласною адміністрацією було направлено листи головам РДА, Бережанської, Кременецької, Тернопільської та Чортківської міських рад, головам об`єднаних територіальних громад для передбачення коштів у місцевих бюджетах на надання пільг з послуг зв`язку інших передбачених законодавством пільг.

«Наразі у бюджетах Бережанської, Зборівської, Козівської, Тернопільської РДА, Кременецької та Чортківської міських рад, Байковецької об`єднаної територіальної громади передбачено кошти на відшкодування за проїзд у міському та приміському транспорті на суму 2759,9 тис. грн. Також вішкодовано Кременецькою та Чортківською міськими радами 384,8 тис. грн.», - зазначив Вадим Боярський.
Перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак наголосив, що в результаті децентралізації зросли доходи у місцеві бюджети. Тому на місцях є можливість відшкодувати кошти за перевезення пільговиків.
«Влада області робить все, аби врегулювати це питання. Ми неодноразово зверталися до центральних органів влади з пропозиціями ввести адресну допомоги пільговикам. Наразі це ще не виконано», - констатував Іван Крисак.
За результатами наради вирішили направити листи РДА та органам місцевого самоврядування з пропозицією переглянути бюджети і виконати свої зобов`язання щодо відшкодування коштів за пільговий проїзд.
Джерело: 0352

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення